0
Recenzii Clienți
MENIU MENIU Contact Recenzii clienti

Returnare produse

Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare si inapoierea eventualelor cadouri oferite in urma unei promotii sau campanii care au insotit bunul respectiv.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri. În cazul vânzârii on-line, pentru produsele care au fost livrate la domiciliul Clientului la momentul încheierii contractului, Vânzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poștă sau curier.

Nu se accepta returul :

- Produsele prezintă : urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, tratare chimica, modificare tapiterie, inlocuire manere, modificare culoare etc.

- Dupa expirarea termenului de retragere sau in cazul intarzierii expedierii produsului peste 14 zile.

- De la / la adrese neconfirmate de catre Top Mob Design ;

- Daca produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat si impreuna cu documentele care l-au insotit : factura, certificat de garantie ;

- Produsul este livrat incomplet . Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit ;

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată. 

In cazul nerespectarii conditiilor de retur mentionate in acest capitol, Top Mob Design nu va accepta returul.

Renuntarea la cumparare in mod repetat (maxim doua ori) poate fi considerata un abuz, iar Top Mob Design are dreptul sa refuze o noua comanda catre acel client sau acea adresa.

Returul se face in prezenta în original a documentului documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare) si prin completarea Formular de Retur.

Descarca formular retur
whatsapp