0
Recenzii Clienți
MENIU MENIU Contact Recenzii clienti
Toate categoriile
Afiseaza filtre
3-10 ZILE
Birou Elize cires
375 Lei
Vezi optiuni
Afişare 1 - 100 din 320 (4 pagini)

Alege din impresionanta noastră ofertă de mobilier mici dimensiuni!

   Mobilier mici dimensiuni are adesea roluri de funcționalitate și design ce pot face diferența în casa dumneavoastră, iar TopMob-Design.ro și-a construit oferta ținând cont de acest adevăr. Fie că vorbim de o comodă încăpătoare, ingenios compartimentată și frumos colorată, de o măsuță de cafea ce dă rafinament camerei de zi sau de un curier ce te întâmpină de fiecare dată când ajungi acasă, luându-ți odată cu haina și grijile de pe umeri, mobilierul mic are un rol mare în casele noastre.
  Un excelent raport calitate / preț, transportul gratuit în București și Ilfov precum și multiplele modalități de plată sunt argumente importante în alegerea produselor TopMob-Design.ro, dar nu ar fi suficiente dacă nu le-am susține în permanență cu o gamă impresionantă de produse. Știm că suntem diferiți, de aceea preocuparea noastră constantă este să ne asigurăm că mobilerul mici dimensiuni poate satisface toate gusturile, fără să facem rabat la calitate.

  Încă de la începutul civilizației oamenii au folosit mobila pentru amenajarea spațiului de locuit. Chiar dacă inițial în forme rudimentare, odată cu apariția obiectelor ce le-a permis prelucrarea lemnului, a pietrei sau a metalelor, mobilierul s-a rafinat, căpătând noi valențe practice și estetice. Astăzi cele două aspecte trăiesc în simbioză iar de cele mai multe ori diferența este făcută de piesele de mobilier mici dimensiuni. Acestea au posibilitatea să adauge un plus de stil funcționalității.
  Astfel, adeseori cuierul este prima piesă de mobilier care te întâmpină la intrarea într-o casă, iar prima impresie știm cu toți că este foarte importantă. Iar oferta TopMob-Design.ro este incredibil de variată! Poți opta pentru un cuier minimalist, câteva agățători prinse în niște stinghii de lemn ingenios îmbinate sau, de ce nu, poți alege un cuier sofisticat, cu o oglindă imensă, policioară pentru pălărie și rafturi ce pot susține obiecte decorative sau suporți pentru chei.

Un mobilier mici dimensiuni îți aduce o bucurie mare!

   Mobilier mici dimensiuni bine ales aduce o pată de culoare casei tale. Pentru camera de zi sau dormitor, o comodă de exemplu este oricând bine venită. Chiar dacă la interior depozităm lenjeria intimă, așternuturi sau tricouri, la exterior poate deveni un excelent suport pentru fotografii, cutiuțe de bijuterii, mici obiecte de artă sau fotografii. Această oportunitate dă o altă dimensiune pieselor de mobilier, latura practică – atât de necesară – este ușor îndulcită de posibilitatea de a ne afișa creativitatea, ne ajută să ne simțim mai bine în casa noastră.
  În camera de zi, situația va sta diferit. După ce am așezat cu grijă televizorul comod pe comodă, ne ocupăm de spațiile de depozitare de sub acesta. Acolo de exemplu putem alterna cărți sau dvd-uri cu obiecte decorative, având grijă să nu aglomerăm prea tare spațiul. Alăturarea unor rafturi neregulate din oferta TopMob-Design.ro poate avea la rândul ei un efect estetic remarcabil!

  Cel mai important tip de mobilier, conform Enciclopedia Britannica, este cel pentru stat, fiind în același timp și unul din cele mai vechi. Iar cel mai reprezentativ, având forma cea mai simplă, este scaunul. Astfel este evident că am inclus în oferta noastră de mobilier mic un număr impresionant de modele de scaune. Din plastic sau din lemn, cu spătar sau taburet, pliabil sau fix, acestea se pretează atât bucătăriei cât și camerei de zi.
  Și parcă nu putem să vorbim despre scaune fără să aducem în discuție mesele, și ele abundente în secțiunea noastră de mobilier mic. Pentru bucătărie sau living, dintr-o bucată sau pliantă, rectangulară sau ovală, cu un design modern sau clasic, masa încărcată de bunătăți la care vă așteptați prietenii de sărbători este în depozitul nostru! Nu mai pierdeți timpul, comandați-o acum și o vom livra în 3 – 7 zile lucrătoare la adresa indicată de dumneavoastră.

mobilier mici dimensiuni
mobilier mic

whatsapp