0
Recenzii Clienți
MENIU MENIU Contact Recenzii clienti
Toate categoriile
Afiseaza filtre
1-5 ZILE
PAT TAPITAT SILVER 160X 200 CM + SALTEA SUPER ORTOPEDICA 33 CM PREMIUM
-20%
Transport si montaj gratuit București si Ilfov
4.400 Lei5.500 Lei
Vezi optiuni
1-5 ZILE
PAT TAPITAT BEST 160X 200 CM
Transport si montaj gratuit București si Ilfov
3.000 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
DORMITOR ANGEL
11.500 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
DORMITOR SET LUX ORLANDO, PAT 160X200CM, DULAP 258 CM, COMODA +2 NOPTIERE
Transport si montaj gratuit București si Ilfov
11.500 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
DORMITOR VIVA LUX, DRESSING 259 CM, PAT TAPITAT CU LADA, 2 NOPTIERE SI COMODA + OGLINDA
Transport si montaj gratuit București si Ilfov
11.500 Lei
Vezi optiuni
3-10 ZILE
COMODA 4B CIRES
425 Lei
Vezi optiuni
3-10 ZILE
Comoda 4B ro fag
425 Lei
Vezi optiuni
3-10 ZILE
COMODA LIFE 2D
475 Lei
Vezi optiuni
3-10 ZILE
DORMITOR AFINA CREM
11.155 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
Dormitor AFINA Lux Crem
-12%
12.650 Lei14.390 Lei
Vezi optiuni
6-8 SAPTAMANI
Dormitor AFINA Lux Maro
-12%
12.650 Lei14.390 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
Dormitor Avanos
8.849 Lei
Vezi optiuni
3-10 ZILE
Dormitor Chloe
3.500 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
Dormitor Elegance
9.790 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
Dormitor Eliana Crem
-15%
10.990 Lei13.000 Lei
Vezi optiuni
1-2 SAPTAMANI
Dormitor Eliza Crem
-20%
10.990 Lei13.800 Lei
Vezi optiuni
Afişare 1 - 100 din 420 (5 pagini)

Dormitorul, locul in care gasiti scaparea de la grijile cotidiene si va pregateste pentru urmatoarea zi lunga cu o stare de bine atat fizica cat si morala. Secretul amenajarii dormitorului este aveti echilibrul si spatiul relaxant pe care il doriti si sa aiba o nota din personalitatea voastra.

Mobila Dormitor - Calitate Si Confort La Preturi Accesibile

   Mobila dormitor nu trebuie privită ca o sarcină intimidantă. Trebuie să ne simțim bine, să avem un somn de calitate, iar fiecare dimineață să fie cu zâmbete și bună dispoziție. Gândiți-vă cum vă imaginați o mobila dormitor pentru o cameră perfectă. Cu siguranță, toată lumea are un răspuns diferit la această dilemă. Dar chiar și cu atâtea opțiuni și idei diferite, există încă câteva lucruri pe care orice persoană sau familie care alege o mobila dormitor trebuie să le cunoască.
  De exemplu, conform specialiștilor în design de la TopMob-Design.ro, dormitorul ar trebui să fie confortabil, primitor și relaxant. Mobilierul deschis la culoare este o idee excelentă pentru dormitor. Camera trebuie să fie luminoasă și deschisă dacă doriți să aveți o atmosferă relaxantă. Dar vrei și ceva căldură, poți folosi o mobila dormitor din lemn cu o nuanță deschisă pentru un echilibru perfect.

  Cea mai intimă cameră din fiecare casă este dormitorul. După fiecare zi grea de la serviciu, în dormitor ne retragem pentru refacere. Aici ne simțim cel mai bine, aici fiecare zi grea se transformă într-o relaxare plăcută. Pentru că fiecare parte a dormitorului are un set mobilier dormitor care a fost ales de fiecare în funcție de designul preferat sau de dorințele proprietarului. Nu există o regulă în alegerea unui set mobilier dormitor, instinctul și dorințele proprietarului primează de fiecare dată.
  Pentru o mobila dormitor cu mult gust, fiecare aranjare ar trebuie să urmeze partea de adaptabilitate a fiecărei familii și dorințele. Cumpărând mobila dormitor modernă, spațiul util din dormitor trebuie să țină cont de dimensiunea mobilei și de spațiul rămas liber. Trebuie să aveți și spațiu să vă mișcați, pentru a nu părea dormitorul prea aglomerat. Un spațiu aglomerat cu mobila dormitor va părea foarte mic.

Alegeți stilul de decorare și apoi căutați o mobila dormitor potrivită

   Mobila dormitor reflectă personalitatea fiecărui proprietar. Dar sunteți o persoană romantică, atunci cu siguranță stilul boho, cel shabby chic se va potrivi pentru o mobila dormitor. Dar referați stilul scandinav sau cel industrial, atunci trebuie să căutați un set mobilier dormitor confortabil, un pat care să ocupe o zonă mai mare din cameră, pentru că acesta trebuie amplasat în mijloc. Gândiți-vă la senzația camerei la fel de mult ca la temă.
  Un dormitor ar trebui să se simtă senin, dar ceea ce arată este diferit pentru toată lumea. În timp ce unii oameni se simt cei mai relaxați într-un spațiu aerisit, cu culori deschise, alții își doresc senzația confortabilă de a fi înveliți în tonuri și texturi bogate. Adunați câteva exemple de stil și simțiți că vă place, astfel încât atunci când vă îndrăgostiți de un set mobilier dormitor, veți avea o idee dacă este cea potrivită pentru aspectul dorit.

  Nu vă temeți de culori atunci când alegeți mobila de dormitor. Nu trebuie neapărat să alegeți o mobila de dormitor de culoarea lemnului. Cu toate acestea, culoarea pe care o alegeți trebuie să fie relaxantă și calmă. Turcoazul este o alegere perfectă și poate oferi dormitorului tău un aspect mediteraneean. De asemenea, ar trebui să vă gândiți la mici pete de culoare în cameră.
  De obicei, un set mobilier dormitor este foarte simplu, fără niciun fel de înfrumusețare, dar puteți adăuga propriul aspect la design achiziționând o ladă colorată pe care să o puneți la picioare. Va aduce culoare, va da senzația unei lăzi de zestre, chiar dacă în dormitor veți avea două stiluri de decorare diferite. Prea multă simetrie și caracteristici potrivite pot fi obositoare și cu siguranță nu vrei asta pentru dormitor tău. Patul și tăblia pot avea culori diferite, iar dresingul se poate remarca.

Cumperi un set mobilier dormitor, dar nu uita de oglindă

   Set mobilier dormitor – pentru un confort sporit și un somn de calitate. Auzim tot mai des în ultimul timp expresia somn de calitate. Și este perfect adevărată. Deoarece grijile, supărările și stresul pot avea o influență negativă asupra somnului. Atunci când alegi un set mobilier dormitor trebuie să ții cont cum vei poziționa fiecare element de mobilier, astfel încât, conform principiilor feng shui, să lași energiile să fie în armonie. Adu puțină culoare în cameră după ce ai achiziționat un set mobilier dormitor.
  Printr-o vază cu flori pusă pe noptieră sau pe pervazul geamului. Printr-o oglindă poziționată în zona luminoasă, pentru a te ajuta să îți admiri în fiecare dimineață garderoba pentru job. Dacă vrei să ai și o zonă de relaxare unde să citești seara, adaugă la mobila de dormitor un fotoliu comod, o măsuță și un lampadar modern. Fiecare detaliu contează pentru starea ta de bine!

  Achiziționarea de mobila de dormitor este ocazia perfectă de a alege nu doar stilul de pat, ci și dimensiunea care vă face să dormiți confortabil. Dacă ați observat că o dimensiune mai mare a patului v-ar fi utilă, atunci luați în calcul și o saltea nouă. Salteaua este foarte importantă pentru un somn de calitate. În afară de pat și saltea, noptierele dintr-o mobila de dormitor sunt, fără îndoială, cele mai importante piese.
  Gândiți-vă la ele ca la o extensie necesară a patului. Noptierele oferă o locație convenabilă pentru lămpile de noptieră, precum și un loc pentru păstrarea obiectelor precum telefoane, cărți sau ceasuri cu alarmă la îndemână. Veți avea nevoie de două noptiere într-un dormitor matrimonial - unul pe fiecare parte a patului - așa că asigurați-vă că aveți spațiu necesar pentru a le monta pe ambele. Pentru alte sfaturi de decorare, vă așteptăm pe www.TopMob-Design.ro.

mobila dormitor
set mobilier dormitor
mobila de dormitor